Även om det är bistert kallt och snöar just nu lär det vara så att våren är i antågande och islossning på gång. Det börjar alltså bli dags att lätta på pressänningar, börja fila på sin fina botten och eventuellt förnya sitt SRS-mätbrev.

Det är dessutom dags att börja fundera på årets säsong av Skepparkannan! I år funderar vi i tävlingsledningen på litet nyheter efter synpunkter vi fått in efter fjolårets seglingar. I korthet är det två saker vi jobbar på:

  1. Justerade banor. Vi tittar på om vi kan ändra litet på någon eller några av banorna. Har du synpunkter eller önskemål på detta är du välkommen att kontakta tävlingsledningen!
  2. En helgsegling på våren. I år kommer vi att arangera en sådan. Det gör vi i samarbete med våra vänner i Svenska Kryssarklubben i form av en 6-timmarssegling enligt deras 24-timmarskoncept. Se egen seida om seglingen under kappesglingsmenyn. I nuläget håller vi på att planera både tävlingsformatet och arrangemanget runt tävlingen. Är du intresserad av att hjälpa till? Hör av dig på tav@sloren.se!

Vi planerar ett skepparmöte för Skepparkannan, precis som vanligt. Detta hoppas vi kunna hålla första veckan i maj. Vi återkommer med mer information när vi vet! Då kommer vi också att ha ett färdigt förslag till seglingsdatum för samtliga seglingar.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.