Du kan anmäla dig till Kräftköret på två sätt:

 1. Fyll i formuläret nedan.
 2. Om du inte redan deltar i Skepparkannan, betala in deltagaravgiften på 150 kr till SS Slörens Swish 123 158 1958 (se QR-kod bredvid) eller Bankgiro 334-3795. Märk betalningen med ”Kräftköret” + ÅR + BÅTNAMN.

Du kan också skriva ut och fylla i anmälningsblanketten och lämna in till tävlingsledningen. Du kan anmäla dig ända fram till skepparmötet men då måste du betala deltagaravgiften 150 kr direkt till tävlingsledningen med Swish på plats (det finns inga andra betalningsalternativ). Du ska visa betalningen för tävlingsledningen på skepparmötet.

Redan anmälda deltagare till SS Slörens Skepparkannan är automatiskt anmälda också till Kräftköret och behöver egentligen inte lämna in anmälan eller erlägga deltagaravgift för denna segling men vi uppskattar ändå att man gör en formell anmälan så vi vet hur många som kommer. Det rekommenderas att också deltagare i Skepparkannan närvarar på skepparmötet även om det räcker med att avisera sitt deltagande på samma sätt som för kvällsseglingarna.

Glöm inte bort att det efter seglingen blir prisutdelning, plats meddelas här på hemsidan.


  Båtuppgifter

  SRS StandardbåtSRS KlassbåtSRS Mätbrevsbåt. Uppge SRS-mätbrevets identitet i Anmärkningar nedan!


  SRS tal kommer att sättas enligt tillämplig SRS tabell eller mätbrev. Båt som avser tävla utan flygande försegel och/eller segla shorthand ska anmäla det innan start enligt seglingsföreskrifterna.

  Jag deltar redan i Skepparkannan

  Skepparens uppgifter