Nu på måndag den 10/8 är det dags för återstart av årets Skepparkanna. Som vanligt drar vi igång med första start kl. 18:30 men tänk på att maxtiden under höstserien är kortare, vi stänger målet redan kl. 21:15.

I skrivande stund planeras inga förändringar av format eller annat men håll kollen här på webbsidan för vi kan ändra ända fram till 24 timmar innan start! Däremot har Sjöfartsverket varit ute och bytt prickar och därmed lyckats byta ut vårt märke C till ett kardinalmärke. Läs mer om det på vår nya anslagstavla (se nedan).

En nyhet inför höstserien är att vi skapat ett webbformulär för protester och en anslagstavla där detta formulär finns. Det är att betrakta lite som ett experiment så ha lite tålamod ifall det strular, vi tar gärna emot synpunkter. Du hittar anslagstavlan under menyn ”Kappsegling”. Vi kommer i fortsättningen att påtala eventuella ändringar av tävlingen där.

Vi ber alla som inte gjort tribuntjänst i år att överväga om man kan tänka sig att göra det, vi saknar fortfarande funktionär för segling 10 den 17/8 och för Kräftköret den 12/9. Kan du ta ett tribunpass uppskattar vi det!

Vi ses på vattnet!

/Tävlingskommittén


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.