Så går även denna säsong mot sitt slut och det är snart dags att summera. Som vanligt avslutar vi den med att segla vår traditionella helgsegling Kräftköret. Vi seglar detta den 24 september med samling 9:30 för skepparmöte ute vid vågbrytaren på Hinsholmskilen.

För att vara med behöver du anmäla dig, det gäller även dig som redan är med i Skepparkannan; för att vi ska kunna göra en bra startgruppsfördelning behöver vi veta hur många som kommer. Använd därför anmälningsformuläret och kryssa i att du redan deltar i Skepparkannan.

Ett par timmar efter målgång, vi brukar sikta på 17-tiden, är det prisutdelning för både Kräftköret och hela årets Skepparkanna, missa inte det! Även för detta vill vi väldigt gärna ha en anmälan så vi kan planera upplägg och eventuella inköp. Det kommer särskilt epostmeddelande till alla deltagare om detta.

Senare på kvällen övergår prisutdelningen till vår årliga kräftskiva. Också till denna behöver vi veta hur många som tänker komma. Anmälan enligt epostmeddelande.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.