Vintern börjar äntligen släppa greppet, temperaturen kryper sakta uppåt och det har redan börjat fixas och grejas med båtarna under pressänningarna. Det börjar alltså bli dags att fundera på årets Skepparkanna. I år hopps vi kunna segla som vi avslutade i fjol, d.v.s. med fyra startgrupper och många deltagare.

Preliminära föreskrifter finns nu att läsa och vi håller på att titta på seglingsdagar. 6-timmarsseglingem är den enda som hittills är spikad till lördag 29:e maj medan resten ännu så länge är öppet för diskussion. Just nu siktar vi på att genomföra ett sent Kräftkör sista helgen i september vilket skulle kunna möjliggöra hela 16 seglingar i årets program.

Vad tycker du? Passa på att ge din åsikt innan årets Skepparmöte i början av maj, sedan är det försent. Du kan kommentera här i inlägget eller kom och var med på Skepparmötet!

Anmälan är öppen, vi har redan anmälda båtar. Anmäl dig idag!


2 kommentarer

Jonas · 24 mars, 2021 kl. 14:01

Hej! Jag tycker den planering ni har för säsongen är jättebra! Bara positivt med två extra måndagskvällar på höstserien. Bra med fyra startgrupper också. Vi upplevde att den förändringen ifjol var till det bättre. / Jonas, Express 42.

Martin · 30 mars, 2021 kl. 11:05

Utmärkt med fyra startgrupper! Även om det är kul att segla varje måndag tycker jag att serien blir för lång med 16 seglingar. Det är rätt tufft att få ihop gänget varje måndag. Lite beroende på hur många seglingar som räknas in såklart (att räkna minst hälften av seglingarna är ju rimligt). Att tänka på är också att från mitten av september går solen ner 19.30 och tidigare. En variant är att låta sista måndagen vara en reservsegling så undviks en potentiellt hektisk sista vecka med segling mån/tor/lör. MVH /Martin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.