Dagarna går fort och vi är redan i september. I år har helgerna hamnat så konstigt så att vi avslutar vår segelsäsong redan den 12/9 med vår traditionella skärgårdssegling Kräftköret.

Som vanligt startar vi med första grupp 10:30 på Hinsholmen och hoppas kunna köra vår traditionella bana runt Vrångö och Styrsö.

UPPDATERING:

I år håller vi inget skepparmöte. Motsvarande information kommer istället att publiceras här på hemsidan och i Skepparkannans SMS-grupp.

Du som redan deltar i och har betalt anmälningsavgift till Skepparkannan 2020 är redan kvalificerad för att delta i Kräftköret, det ingår i din redan erlagda anmälningsavgift. Du behöver egentligen inte anmäla dig men vi uppskattar ändå en anmälan via webbformuläret så vi vet hur många som kommer.

Kräftköret är ju också öppet för andra seglare, som inte deltar i Skepparkannan. Tillhör du dessa kan du anmäla dig ända fram till tävlingsdagen via vårt anmälningsformulär men tänk på att du i så fall måste kunna uppvisa kvitto på erlagd startavgift för att anmälan ska vara giltig.

Efter seglingen samlas på Saltskär (roddföreningens ö i Hinsholmskilen) för eftersnack och prisutdelning både för Kräftköret och hela Skepparkannan 2020. Detta startar ca. en timma efter att sista båt gått i mål, d.v.s. gissningsvis mellan 14:30 och 15:00.

Nu hoppas vi på ett härligt rekordantal deltagare i år och gôtt seglarväder!

Välkommen du också!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.